Dij banden

Onze sensationele Cordonelle-dijbanden helpen al 5 jaar duizenden vrouwen die worstelen met het probleem van schuren van hun dijen in de zomer. Wil je in de zomer weer jurken en rokken dragen? kies Cordonelle- bandjes. Onze anti-schuurbanden zijn speciaal voor jou gemaakt. De banden zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen. Dankzij de dubbele siliconen strips aan de boven- en onderkant blijft de band goed zitten, beweegt niet en schuurt niet op de huid. Dus als je je comfortabel wilt voelen en je probleem discreet wilt oplossen, dan zijn Cordonelle dijbanden iets voor jou.
De zelfdragende banden van Cordonelle zijn volledig vervaardigd in Polen , de gebruikte siliconen hebben alle certificaten die veiligheid bij contact met de huid garanderen. Prijs voor een paar.
Al vele jaren bieden we de grootste keuze aan soorten banden in Polen, zowel glad als kant, in een zeer breed scala aan maten. Elk seizoen proberen we ons product te ontwikkelen op basis van uw opmerkingen en introduceren we nieuwe producten zoals echt satijnen banden of een golvend siliconenpatroon.
Bekijk voor het kopen de video over het kiezen van de juiste maat van onze banden - https://www.youtube.com/embed/Y0FLznCQDCo
Cordonelle dijbanden van Beli.pl

Aktywne filtry

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password