Over ons

De winkel beli.lt is de Nederlandse afdeling van de Poolse online winkel beli.pl. Het lanceren van de Nederlandstalige versie van onze winkel heeft ten doel de boodschappen aan u makkelijker te maken. De medewerkers van onze winkel zijn machtig in de Poolse en Engelse taal, maar u kunt gerust ook in het Nederlands schrijven. Wij kunnen het aan J

Onze winkel is bedoeld om de beste kwaliteit kousen producten van de Poolse producenten over de gehele wereld verkrijgbaar te maken. Jarenlange ervaring van de producenten waarmee wij samenwerken, de beste kwaliteit materialen en origineel design in combinate met lage prijzen maken onze offerte zo aantrekkelijk.

Wij bieden u aan een breed gamma van kousen producten van verschillende producenten. Het zijn de beste en het meest bekende merken van Polen alsook kleinere producenten, die alleen hoge kwaliteit en speciale series aanbieden zoals: kousen voor vrouwen met rondingen of zwangere vrouwen. Wij kiezen producten uit die met de recente trends samenlopen maar ook onder de klassieke stijl vallen. Dankzij een uitstekende ligging van onze winkel in het middel van Polen is het uiteerst makkelijk om met verschillende producenten direct samen te werken en op die manier de beste prijzen en het meest spoedige leveringen te verkrijgen.

Wij kiezen uit een brede offerte van patronen, kleuren en soorten panty’s, kousen, leggings, overknees, kniekousen en sokken. In onze winkel windt u alles wat u nodig heeft om een een onvergetelijk en origineel kledingswijze te scheppen.

Beli is een winkel met een ervaren en professioneel medewerkersteam en onze producten verkopen wij op de gehele wereld. Naast het verkoop zijn wij eveneens bezig met een aanhoudend onderzoek van de recente kousenmarkt. Dankzij uitgevoerde opinie- en marketingsonderzoeken kunnen wij de behoeftes van onze klanten beter herkennen en de modernste marktontwikkelingen volgen.

Wij nodigen u haartelijk uit om boodschappen in onze winkel te doen. De bestellde producten verzenden wij binnen 72 uur. Binnen Europa bedraagt de verzendingstijd meestal 7 dagen.