Bokserki Henderson 41924 Joy A'2

Henderson 41924 Joy A'2 bokserki

€ 16,89
Brutto
Dostępne
Henderson
682116
Maat
Kolor Henderson

Boxershort Henderson 41924 Joy A'2 - comfort en stijl voor elke dag

Ontdek de buitengewone heren boxershorts Henderson 41924 Joy A'2, die een nieuwe kwaliteit aan je ondergoed zullen brengen. Gemaakt van hoogwaardig katoen, bieden ze niet alleen uitstekend draagcomfort, maar ook bewegingsvrijheid. Het gebruik van elastaan zorgt ervoor dat ze perfect op het lichaam passen, met een gevoel van lichtheid dat je de hele dag zult waarderen.

De boxershorts worden gekenmerkt door een brede tailleband versierd met een subtiel logo, waardoor ze een elegante uitstraling hebben. De korte pijpen beperken de beweging niet, waardoor ze een ideale keuze zijn voor elke gelegenheid - zowel voor dagelijks gebruik als voor meer formele uitstapjes. Verpakt in een praktische doos van twee stuks in tinten marineblauw en denim, zijn ze een geweldig cadeau-idee voor jezelf of een geliefde.

Investeer in je eigen comfort met Henderson boxershorts - ondergoed dat functionaliteit combineert met een modieuze uitstraling. Aarzel niet en bestel ze vandaag nog om het verschil te voelen!

Henderson
682116

Opis

Tint
Veelkleurig
Materiaal
Elastan
Katoen
Staat
Klassiek
Aantal par
2 paar
seks
Man
Soort slipje
bokserki

Specyficzne kody

ean13
5903972334010
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password