Figi Ava 2070 S-3XL

Ava 2070 S-3XL Fluo majtki figi

€ 16,89
Brutto
Ostatnie sztuki w magazynie
Ava
664372
Maat
Kleur Ava

Ava 2070 S-3XL Fluo Slip - Kies voor Elegantie en Comfort

Vrouwen kunnen elegantie combineren met comfort! De Ava 2070 slip in fluo kleur is een perfecte keuze voor degenen die zich sensueel en comfortabel willen voelen. Versierd met subtiele bloemenborduursels op delicate, transparante mesh, trekken ze de aandacht en voegen ze charme toe aan elke outfit.

De onderkant van de slip charmeert met dubbele microvezel, waardoor niet alleen comfort maar ook een uitstekende pasvorm aan de silhouet wordt geboden. De plat afgewerkte tailleband in intense roze fluo kleur zal de taille accentueren, en de elastische band zal de slipjes de hele dag op hun plaats houden.

Het achterste gedeelte van de slip is verbonden met microvezel en dubbele mesh, waardoor ze een ideale keuze zijn voor elke gelegenheid. Ongeacht de situatie - dagelijks, op het werk of tijdens een romantisch diner - deze slip zal je speciaal laten voelen.

Onze slips zijn verkrijgbaar in maten S-3XL, waardoor elke vrouw de perfecte pasvorm kan vinden. Wacht niet langer en benadruk je vrouwelijkheid met Ava 2070!

Ava
664372

Opis

Tint
Beige
Veelkleurig
Materiaal
Elastan
Katoen
Polyamide
Staat
Klassiek
Aantal par
1 paar
seks
Vrouw
Soort slipje
vijgen

Specyficzne kody

ean13
5906746904990
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password