Biustonosz semi soft Ava 2071 Maxi

Biustonosz semi soft Ava 2071 Maxi Fluo

€ 39,96
Brutto
Ostatnie sztuki w magazynie
Ava
666186
Maat
Kleur Ava

Extraordinary Semi Soft Bra Ava 2071 Maxi Fluo

Ontdek een nieuw niveau van comfort en sensualiteit met de semi zachte beha Ava 2071 Maxi Fluo. Ontworpen voor vrouwen die niet alleen uitstekende borstondersteuning wensen, maar ook een prachtige uitstraling.

De behacups zijn gemaakt van delicaat beige mesh, verbergen beugels en zijn zacht gevoerd met katoen voor extra comfort. De bovenrand van de cups is versierd met energieke bloemenborduursels in intense fluokleuren, wat het geheel een onderscheidend karakter geeft.

Neon elastische banden benadrukken de contouren van de cups en bandjes, waardoor ze een moderne uitstraling krijgen. Verstelbare, niet-afneembare bandjes zorgen voor een perfecte pasvorm op uw lichaam. Een extra voordeel is een stabiele band zonder zijbeugels, wat zorgt voor maximaal draagcomfort.

De effectieve blootstelling van de buste is mogelijk dankzij de zorgvuldig ontworpen K 1030 constructie en een driestaps aanpassing met twee of drie haken. Het zijn deze details die deze beha tot de perfecte keuze maken voor elke gelegenheid.

De Ava 2071 Maxi Fluo beha is een uitstekende combinatie van stijl, comfort en functionaliteit. Kies voor kwaliteit en selecteer een model dat uw schoonheid en zelfvertrouwen benadrukt.

Ava
666186

Opis

Tint
Beige
Roze
Materiaal
Elastan
Katoen
Polyamide
seks
Vrouw
BH-type
half gewatteerd
Bandjes
niet-afneembaar
normaal
schaal
half verstijfd
beugels
Ja

Specyficzne kody

ean13
5906746905515
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password