Body Obsessive Lobellis Teddy XS-2XL

Obsessive Lobellis Teddy XS-2XL

€ 34,89
Brutto
Dostępne
Obsessive
668616
Maat
Obsessieve kleur

Elegance and Comfort in One - Obsessive Lobellis Teddy Body

Ontdek unieke stijl en comfort met de Obsessive Lobellis Teddy Body. Dit ongelooflijk elegante dameslichaam is gemaakt van zacht en glad microvezel en versierd met chique kant dat het figuur perfect accentueert. Draadloze cups bieden comfort en lichte ondersteuning, perfect voor vrouwen die waarde hechten aan bewegingsvrijheid.

Elastische verstelbare bandjes zorgen voor een perfecte pasvorm, terwijl de vetersluiting op de rug een vleugje sensualiteit toevoegt aan de hele look. Onderaan is er een driestaps sluiting met drie haken, wat stabiliteit en comfort gedurende de hele dag garandeert.

De Obsessive Lobellis Teddy Body is een perfecte keuze voor speciale gelegenheden, maar ook voor dagelijks gebruik. Dankzij hoogwaardige materialen - 94% polyamide en 6% elastaan - is het product niet alleen mooi maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. De zwarte kleur voegt elegantie en veelzijdigheid toe, waardoor dit model een ideale aanvulling is op elke garderobe.

Verwen jezelf met een beetje luxe met de Obsessive Lobellis Teddy Body - uitzonderlijke lingerie die je zelfverzekerd en aantrekkelijk zal laten voelen.

Obsessive
668616

Opis

Tint
zwart
Materiaal
Elastan
Polyamide
seks
Vrouw
BH-type
zacht
zonder beugel
Bandjes
niet-afneembaar
normaal
Soort slipje
Brazilianen
schaal
zacht
beugels
Nee
Special occasions
New Year's Eve
Valentijnsdag

Specyficzne kody

ean13
5901688258002
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password