Erotische Panty's - Wat zijn ze?

Dit is een zeer hete en voortdurend evoluerende trend van de afgelopen seizoenen. Erotische panty's kunnen een sexy en sensuele toevoeging zijn aan uw styling waar uw partner van zal houden. Momenteel introduceren veel topfabrikanten zoals Fiore, Gabriella, Gatta en vele anderen dergelijke modellen in hun assortiment. Sexy panty's zullen u meer zelfvertrouwen geven.

 

Soorten Erotische Panty's

Op dit moment zijn er drie soorten erotische panty's op de markt:

  • strip panty is een combinatie van panty's en kousen in één. Sommige vrouwen zijn bang om klassieke kousen met jarretels te dragen omdat ze zich angstig voelen dat de kousen op het minst verwachte moment af zullen glijden, wat erg gênant kan zijn. Voor deze dames zijn strip panty-modellen een perfecte oplossing. Dergelijke panty's lijken op kousen met een ingebouwde jarretel. Meestal zijn het gladde of visnetmodellen. Omdat dergelijke panty's steeds populairder worden, bieden fabrikanten steeds vaker klassieke gestippelde modellen aan. In onze online winkel vindt u naast zulke klassiekers als Fiore Amour of Gabriella Strip Panty 151, echte juweeltjes zoals Gatta Ars Amandi Talia 01, Fiore Amore Mio, Gabriella Lola.
  • panty's met een open kruis zijn panty's met een uitgesneden gedeelte in het kruisgebied. Op dit moment vindt u dit type panty's met verschillende diktes, zowel glad als gestippeld. Panty's met een gat in het kruis zijn een optie voor vrouwen die zich sexy willen voelen maar zich meer op hun gemak voelen in klassieke panty's dan in kousen.
  • bodystocking is een visnetbody met een uitgesneden gedeelte in het kruisgebied of een strip-pantytype

 

Hoe de Maat van Erotische Panty's Kiezen?

Het kiezen van de maat van erotische panty's verschilt niet van het kiezen van de maat van klassieke panty's. Raadpleeg ook hierbij de tabel van de fabrikant. Bij het kiezen van de maat van bodystocking, raadpleeg de maat van uw kleding. Onthoud echter dat dit dingen zijn die gemaakt zijn van elastische vezels en niet te los mogen zijn om er goed uit te zien.

 

Facts

Panty's, kousen of erotische panty's worden beschouwd als elementen van sexy lingerie. Op dit moment vindt u op de markt panty's met een dikte van 20 den, 40 den of zelfs volledig ondoorzichtig. Elke vrouw zou zo'n item in haar garderobe moeten hebben en het elke dag of alleen bij speciale gelegenheden moeten dragen. De keuze hierin is aan u. In onze online winkel Beli.pl vindt u een ruime keuze aan sensuele panty's. Bekijk wat we voor u hebben voorbereid.

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password