Biustonosz semi soft Gaia BS 1209 Naomi

Biustonosz semi soft Gaia BS 1209 Naomi

€ 37,19
Inclusief belasting
Laatste items in voorraad
Gaia
618050
Maat
Gaia-kleur

Gaia BS 1209 Naomi Semi-Soft Bh

Ervaar comfort en elegantie in een van de meest verfijnde bh-modellen van Gaia - BS 1209 Naomi. Deze semi-zachte beugelbeha garandeert de perfecte combinatie van ondersteuning en tederheid. Half-stijve cups bieden comfort en optimale borstondersteuning, en dankzij het gebruik van mesh versierd met glinsterend borduurwerk dat prachtig overgaat op de bandjes, ziet het geheel er extreem indrukwekkend uit. De transparante mesh langs de bovenrand voegt een vleugje mysterie en gratie toe.

De zilveren GAIA-logohanger op de kruising van de beugels is een subtiel en stijlvol accent van dit model. De niet-afneembare maar verstelbare bandjes stellen u in staat om de bh aan uw individuele behoeften aan te passen. De microvezelband is glad en zonder zijbeugel, wat het draagcomfort verhoogt, en de sluiting met twee of drie haken met een driestapsverstelling zorgt voor een perfecte pasvorm.

Samenstelling: 41% polyamide, 30% polyester, 18% katoen, 6% elastaan, 5% polyurethaan - een materiaalmix die comfort en duurzaamheid garandeert. Kies uw maat uit een breed scala aan beschikbare maten en geniet van een perfecte pasvorm.

Gaia
618050

Datasheet

Tint
Granatowy
Materiaal
Elastan
Katoen
Polyamide
Polyester
seks
Vrouw
BH-type
half gewatteerd
Bandjes
niet-afneembaar
normaal
schaal
half verstijfd
beugels
Ja

Specifieke referenties

ean13
5900402879042
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password