Biustonosz push-up Ava 1936 Antracyt

Biustonosz push-up Ava 1936 Antracyt

€ 32,29
Brutto
Ostatnie sztuki w magazynie
Ava
592181
Maat
Kleur Ava

Ava 1936 Antraciet Push-Up Bh - Elegance en Comfort in één!

Wij presenteren de uitzonderlijke Ava 1936 push-up bh, die het toppunt is van vrouwelijkheid en elegantie. Het model is gemaakt van prachtig kant met een bloemenmotief, gevoerd met delicate beige katoen voor draagcomfort. De bh is uitgerust met beugels en verwijderbare push-up pads waarmee je het decolleté kunt benadrukken en verbeteren naar individuele voorkeur.

De band van de bh, gemaakt van elastisch tule, combineert esthetiek met noodzakelijke ondersteuning, terwijl zijdelingse beugels zijn geëlimineerd voor meer draagcomfort. De bandjes zijn niet afneembaar en verstelbaar, met een breedte die is aangepast aan de bh-maat. Een extra voordeel zijn de decoratieve sieraden tussen de cups en op de bandjes, die het model een subtiele glans geven.

Het materiaal bestaat uit 88% polyamide, 8% katoen en 4% elastaan, wat zorgt voor zachtheid, ademend vermogen en een perfecte pasvorm bij de lichaamsvorm. De Ava 1936 bh wordt gesloten met twee haken en heeft een drievoudige verstelling, waardoor deze gemakkelijk aan te passen is aan jouw behoeften.

Wacht niet langer en bestel nu - maak je dag speciaal met de Ava 1936 bh!

Ava
592181

Opis

Materiaal
Katoen
BH-type
omhoog duwen
Bandjes
niet-afneembaar
beugels
Ja

Specyficzne kody

ean13
5902058927702
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password