Kinga PU-1059 Tie Biustonosz push-up

€ 37,44
Brutto
Dostępne
Kinga
607477
Maat
Koningskleur

Elegante Push-Up Bh Kinga PU-1059 Tie

Voel je uitzonderlijk en benadruk je troeven met de push-up bh van Kinga. Het model PU-1059 Tie met beugels is speciaal ontworpen om de buste te verzamelen en prachtig te presenteren in de halslijn. Dankzij de uitneembare vullingen kun je de kussens aanpassen aan jouw behoeften en gelegenheid.

Het prachtige ontwerp combineert elegantie met een vleugje seksuele aantrekkingskracht - het beige mesh siert elke maat op een mooie manier. Het decoratieve koord voegt charme toe en wanneer je een subtielere look wilt, kun je het eenvoudig losmaken.

Het materiaal dat voor de productie wordt gebruikt, is een comfortabele combinatie van polyamide, katoen en elastaan, wat zorgt voor een perfecte pasvorm op het lichaam. De niet-verwijderbare bandjes zijn comfortabel verstelbaar en de dichte meshband biedt de hele dag langdurige ondersteuning.

De tweehaakssluiting met drievoudige aanpassing zorgt voor een perfecte pasvorm van de bh op het silhouet. Kies voor uitzonderlijke lingerie die je zelfverzekerd laat voelen in jezelf en je stijl.

Kinga
607477

Opis

Tint
Beige
zwart
Materiaal
Elastan
Katoen
Polyamide
seks
Vrouw
BH-type
omhoog duwen
Bandjes
niet-afneembaar
normaal
schaal
verstijfd
beugels
Ja

Specyficzne kody

ean13
5903615123056
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password