Fiore Anais 20 den

€ 4,49
Inclusief belasting
Dostępne
Fiore
28292
Maat
Kleur

Fiore Anais 20 den - Sensuele kousen voor jarretelgordel

Verhoog je sensualiteit naar een nieuw niveau met Fiore Anais 20 den kousen. Deze elegante kousen voor een jarretelgordel schitteren met hun unieke ontwerp en verfijnd vakmanschap. Gemaakt van het hoogwaardige polyamide materiaal, bieden ze niet alleen een luxueuze uitstraling, maar ook uitzonderlijk comfort.

Ze hebben een dikte van 20 den en een transparante structuur die lichtheid en subtiliteit toevoegt. De matte afwerking benadrukt hun ingetogen elegantie, perfect voor speciale gelegenheden zoals Valentijnsdag of avondjes uit. De rode naad aan de achterkant van de kousen contrasteert met het diepe zwarte materiaal en voegt een vleugje pit en onconventionele stijl toe.

Naast hun uitstekende uiterlijk, hebben Fiore Anais 20 den kousen ook innovatieve technologieën - een weefsel dat het risico op ladders minimaliseert en onzichtbaar versterkte tenen, waardoor ze gladheid en duurzaamheid krijgen. De versterkte top in een intens rode kleur biedt extra stabiliteit en zelfvertrouwen in elke situatie.

Fiore Anais kousen zijn een keuze voor elke vrouw die zich uitzonderlijk wil voelen. Ze zullen je garderobe diversifiëren en je zelfvertrouwen geven.

Fiore
28292

Datasheet

Tint
zwart
paren
Transparant
Materiaal
Elastan
Polyamide
Glans
Mat
Patroon
Met een naad
Dikte van de DEN
20 DEN
Soort kousen
naar de riem
patroon
Vinger
Onzichtbaar verstevigde tenen
Aantal par
1 paar
Special occasions
Christmas time
New Year's Eve
Valentijnsdag

Specifieke referenties

ean13
5901874324689
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password