K497 figi czerwony 2XL PARADISE

Gorsenia Paradise K497

Maat
Kleur

Maattabel

Elegante Gorsenia Paradise slipjes - Jouw sleutel tot comfort en stijl!

Rode slipjes uit de Paradise collectie van Gorsenia zijn de perfecte keuze voor vrouwen die elegantie en comfort waarderen. Ze zijn hoog getailleerd, wat de taille mooi accentueert en optimale dekking biedt. Het product is gemaakt van zachte microvezel, wat uniek comfort gedurende de hele dag garandeert. De voorkant van de slipjes is versierd met twee inzetstukken van beige tule en rood delicaat kant, wat subtiliteit en sensualiteit toevoegt aan de lingerie.

De achterkant van de slipjes is glad, waardoor ze een ideale keuze zijn voor strakke kleding. De beenopeningen aan de voorkant zijn afgewerkt met dun, glad elastisch band, terwijl aan de achterkant de beenopeningen zijn afgewerkt met dubbelgevouwen elastische tule, wat zorgt voor een perfecte pasvorm op het lichaam en geen zichtbare lijnen zelfs onder strakke outfits.

De materiaalsamenstelling is 90% polyamide, 7% elastaan en 3% polyester - een trio dat garant staat voor weerstand tegen beschadiging, elasticiteit en kleurvastheid.

Maten die beschikbaar zijn in het aanbod zijn M, L, XL, 2XL, 3XL en 4XL. Het gepresenteerde model maakt deel uit van producten in promotie, waardoor het een nog aantrekkelijkere aankoop is!

Gorsenia
60850

Opis

Tint
rood
Materiaal
Elastan
Polyamide
Polyester
Staat
Klassiek
Aantal par
1 paar
seks
Vrouw
Soort slipje
vijgen
Special occasions
Christmas time
Valentijnsdag

Specyficzne kody

ean13
5902771144288
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

Możesz również polubić

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password