K671 biustonosz-miękki-BIG kremowy F100 MARTYNIKA

Gorsenia Martynika K671

€ 33,29
Inclusief belasting
Laatste items in voorraad
Gorsenia
526095
Maat
Kleur

Elegante en comfortabele zachte bh in roomkleur - K671 MARTYNIKA

Op zoek naar een bh die stijl en comfort combineert? Model K671 MARTYNIKA is de perfecte keuze. Deze zachte bh in een prachtige roomkleur is ontworpen met vrouwen met een veeleisende buste in gedachten. Het biedt elegantie en sexappeal, en zorgt ook voor volledig comfort gedurende de dag. Gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit: 90% polyamide, 7% elastaan en 3% polyester garanderen duurzaamheid en weerstand tegen vervorming.

De onderste cups zijn gemaakt van dubbel gelaagde meshstof, die stabiliteit en ondersteuning biedt, terwijl de bovenste delen bedekt zijn met elegant kant. Dankzij de elastische band aan de bovenkant van de cups past de bh perfect op het lichaam. Brede zijkanten gemaakt van hoogwaardige lycra bieden extra ondersteuning, en verstelbare bandjes zijn versierd met een subtiel strikje.

Met haken vastgemaakt met de mogelijkheid van driestaps omtrekverstelling, is dit model even praktisch als mooi. Modelleringsdraden en verticale baleinen maken de buste perfect gelift en afgerond. Ontdek dit uitzonderlijke aanbod - bh K671 MARTYNIKA!

Gorsenia
526095

Datasheet

Tint
Romig
wit
Materiaal
Elastan
Polyamide
Polyester
seks
Vrouw
BH-type
zacht
Bandjes
niet-afneembaar
normaal
schaal
zacht
beugels
Ja

Specifieke referenties

ean13
5902771256776
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password