Gorsenia Victoria biustonosz miękki - beżowy K378

Gorsenia Victoria K378

€ 33,14
Brutto
Dostępne
Gorsenia
60346
Maat
Kleur

Maattabel

Gorsenia Victoria soft bh - elegantie en comfort voor een grote buste

Ontdek de zachte bh uit de BIG-serie van Gorsenia, die klassieke elegantie combineert met dagelijks comfort. Het Victoria model is de perfecte keuze voor vrouwen met een vollere buste die lingerie willen die uitstekende ondersteuning biedt en er mooi uitziet. Gemaakt van hoogwaardige materialen: glad, mat materiaal en ingewikkeld kant dat de halslijn prachtig accentueert. De bh-cups zijn gevormd met beugels die de borsten omringen, waardoor perfecte verzameling naar het midden, liften en afronden wordt gegarandeerd. De zijkanten zijn gemaakt van elastisch en bestendig lycra-materiaal om stabiliteit en comfort te garanderen.

De bh is verkrijgbaar in een delicate beige tint, met gladde, niet-afneembare bandjes van verstelbare breedte. Het heeft een sluiting met twee of drie rijen haakjes en oogjes met bandverstelling. Deze modellen zitten boordevol functionaliteit - verticale baleinen in alle maten en een decoratieve strik met kleine sieraden in het midden voegen charme toe aan elke outfit.

Het materiaal bestaande uit 90% polyamide, 7% elastaan en 3% polyester garandeert zowel duurzaamheid als flexibiliteit die zich aanpast aan het lichaam. We bieden een reeks maten aan zodat elke vrouw de perfecte pasvorm kan vinden.

Gorsenia
60346

Opis

Tint
Beige
Materiaal
Elastan
Polyamide
Polyester
seks
Vrouw
BH-type
zacht
Bandjes
niet-afneembaar
normaal
schaal
zacht
beugels
Ja

Specyficzne kody

ean13
5902771052897
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

Możesz również polubić

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password