• Nowy
Piżama Betina 1451 dł/r S-XL

Piżama Betina 1451 dł/r S-XL

€ 39,14
Brutto
Ostatnie sztuki w magazynie
Betina
710789
Maat
Kolor Betina

Pyjama Betina 1451 - Elegantie en Comfort

Welkom in de wereld van uitzonderlijke elegantie en comfort - hier is de Betina 1451 pyjama, die je favoriete nachtkledingstuk zal worden. Gemaakt van hoogwaardig katoen, zal deze pyjama voor vrouwen je niet alleen comfort bieden, maar ook een stijlvolle uitstraling, ongeacht het tijdstip van de dag.

Een shirt met lange mouwen versierd met een "V"-hals is de perfecte keuze voor vrouwen die minimalisme in de mode waarderen. Extra accenten, zoals manchetten in een kleur die overeenkomt met de broek, benadrukken oog voor detail en geven het geheel een uniek karakter.

De grijze broek versierd met witte stippen vormen een uitstekende combinatie die harmonieus aansluit bij de rest van de outfit. Dankzij de lange snit zul je je uitzonderlijk comfortabel en ontspannen voelen, of je nu in slaap valt of luie ochtenden doorbrengt in je favoriete thuisomgeving.

Laat de Betina 1451 pyjama deel uitmaken van je modecollectie - hij is verkrijgbaar in maten van S tot XL, waardoor hij perfect past bij elke silhouet. Maak je klaar voor een comfortabele nachtrust en ontspanning in prachtige stijl!

Betina
710789

Opis

Tint
Grijs
Roze
Materiaal
Katoen
seks
Vrouw
Sleeve length
długi rękaw
Długość spodni
długie spodnie

Specyficzne kody

ean13
5904316331153
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password