AVA FIGI AV-F-734

AVA FIGI AV-F-734

€ 9,67
Brutto
Ostatnie sztuki w magazynie
Ava
469239
Maat
Kleur Ava

AVA FIGI AV-F-734 - elegantie en comfort voor dagelijks gebruik

Voel je elke dag uitzonderlijk met AVA FIGI AV-F-734. Deze ongelooflijk elegante slipjes combineren materialen van de hoogste kwaliteit met een modern ontwerp dat je vrouwelijkheid benadrukt. Gemaakt van 91% polyamide, 5% katoen en 4% elastaan, bieden ze een uitstekende pasvorm en comfort voor de hele dag.

Zwarte slipjes zijn een klassieke keuze die perfect past bij verschillende kledingstukken. Hun subtiele charme maakt ze perfect voor dagelijks gebruik en speciale gelegenheden. Dankzij de nauwgezette constructie passen deze slipjes niet alleen mooi op het lichaam, maar behouden ze ook hun vorm na vele wasbeurten.

Niet alleen zien ze er geweldig uit, maar ze bieden ook comfort dankzij het gebruik van elastische materialen. Met een unieke combinatie van polyamide, katoen en elastaan zijn de slipjes zacht aanvoelend en ademend, wat vooral belangrijk is op warme dagen.

Kies AVA FIGI AV-F-734 en geniet van elk moment. Deze slipjes zijn niet zomaar ondergoed, ze zijn een manier om je stijl en persoonlijkheid te benadrukken.

Ava
469239

Opis

Tint
zwart
Materiaal
Elastan
Katoen
Polyamide
Staat
Kort / hipsters
Aantal par
1 paar
seks
Vrouw
Soort slipje
vijgen

Specyficzne kody

ean13
5900965862826
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password