Figi Ava 2071 S-3XL

Figi Ava 2071 S-3XL Fluo

€ 16,89
Brutto
Dostępne
Ava
666208
Maat
Kleur Ava

Ava 2071 S-3XL Fluo Slipjes

Ontdek de perfecte combinatie van comfort en sensuele uitstraling met Ava 2071 slipjes. Deze unieke slipjes zijn ontworpen met elke vrouw in gedachten die haar natuurlijke schoonheid wil benadrukken en zich elke dag comfortabel wil voelen.

De voorkant van de slipjes is gemaakt van transparant gaas, versierd met een prachtige, energieke bloemenborduursel. Deze subtiele maar expressieve decoratie geeft de slipjes een uniek karakter. De onderkant gemaakt van dubbele microvezel zorgt voor een uitstekende pasvorm op het lichaam, terwijl de elasticiteit en zachtheid behouden blijven.

De tailleband van de slipjes is plat en geaccentueerd met een elastische band in een heldere fluorescerend roze kleur. Dit is niet alleen een praktische oplossing, maar ook een stijlvolle opvallende accent. De achterkant van de slipjes is gemaakt van microvezel en dubbel gaas, perfect passend bij de silhouet.

Stof samenstelling: 91% polyamide, 5% katoen, 4% elastaan - zorgt voor duurzaamheid en comfort. Kies je favoriete maat uit de beschikbare opties van S tot 3XL.

Aarzel niet en voeg dit elegante en comfortabele model toe aan je lingeriegarderobe!

Ava
666208

Opis

Tint
Beige
Roze
Materiaal
Elastan
Katoen
Polyamide
Staat
Klassiek
Aantal par
1 paar
seks
Vrouw
Soort slipje
vijgen

Specyficzne kody

ean13
5906746905805
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password