Figi Ava 1030 S-3XL

Ava 1030 majtki figi S-3XL

€ 14,47
Brutto
Dostępne
Ava
679333
Maat
Kleur Ava

Ava 1030 slips - een combinatie van elegantie en comfort

Wij presenteren Ava 1030 slips, die een prachtig ontwerp combineren met comfort. Deze dames slips, verkrijgbaar in een breed scala aan maten van S tot 3XL, zijn de perfecte keuze voor elke vrouw die zich de hele dag aantrekkelijk en comfortabel wil voelen.

De voorkant van de slip is versierd met een kanten patroon, wat buitengewone charme en vrouwelijke gratie toevoegt. De achterkant, gemaakt van glad microvezel, zorgt voor een uitstekende pasvorm op het lichaam, terwijl de pijpen afgewerkt met dubbele tule een perfecte aanvulling vormen op het geheel. Ava 1030 slips zijn niet alleen ondergoed, ze zijn ook een element dat uw persoonlijkheid uitdrukt.

Gemaakt van hoogwaardige materialen: 91% polyamide, 5% katoen en 4% elastaan, zorgen ze voor duurzaamheid en draagplezier. Dankzij het elastische component passen de slips zich aan de silhouetvorm aan, waardoor ze elke dag maximaal comfort bieden.

Ava 1030 slips in crèmekleur zijn een klassieker die goed past bij veel stijlen, van alledaags tot meer verfijnd. Laat deze lingerie een onderdeel worden van uw garderobe!

Ava
679333

Opis

Tint
Romig
Materiaal
Elastan
Katoen
Polyamide
Staat
Klassiek
Aantal par
1 paar
seks
Vrouw
Soort slipje
vijgen

Specyficzne kody

ean13
5906746903672
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password