JAVA

Fiore JAVA

€ 5,13
Brutto
Dostępne
Fiore
666362
Maat
Kleur

Stijlvolle Katoenen Enkelsokken met Luipaardprint - JAVA

Ontdek de nieuwste hit onder sokken - katoenen enkelsokken JAVA met een trendy luipaardprint patroon! Deze unieke sokken zijn gemaakt voor mensen die comfort en stijl waarderen. Dankzij het elastische katoenen breisel kunnen we genieten van een optimale pasvorm die geen druk veroorzaakt, en de intense kleuren voegen energie toe aan elke outfit.

JAVA is meer dan alleen comfort - het is de trend van het seizoen die individualiteit en gedurfde smaak benadrukt. Verkrijgbaar in charmante kleuren zoals naakt/zwart, wit/beige, en unieke combinaties zoals rood/roze, zullen deze sokken zeker de aandacht trekken en elke outfit opvrolijken.

Door te kiezen voor JAVA sokken, ondersteun je lokale productie en kun je rekenen op hoogwaardig vakmanschap. Het gevlekte patroon voegt een uniek karakter toe, en het katoenen materiaal zorgt voor duurzaamheid en draagplezier.

Bestel vandaag nog je nieuwe favoriete sokken en ervaar stijl gecombineerd met ongeëvenaard comfort! Product verkrijgbaar in maten 36-41.

Fiore
666362

Opis

Tint
Beige
rood
zwart
paren
Ondoorzichtig
Materiaal
Elastan
Katoen
Polyamide
Glans
Mat
Patroon
Dier
Vinger
Versterkt teengedeelte
Soort sokken
patroon
Aantal par
1 paar
seks
Vrouw

Specyficzne kody

ean13
5901874331410
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password