Biustonosz soft Gaia BS 1135 Nike

Gaia BS 1135 Nike Biustonosz soft

€ 36,45
Brutto
Ostatnie sztuki w magazynie
Gaia
682394
Maat
Gaia-kleur

Zachte Bh Gaia BS 1135 Nike - Elegantie en Comfort

Ontdek de buitengewoon zachte bh van het merk Gaia, perfect voor vrouwen die zowel comfort als sensualiteit waarderen. Model BS 1135 combineert zachte cups met een elegant bloemenkantpatroon, wat het een uniek karakter geeft. Een extra versiering is een charmante strik en hanger die het geheel subtiel benadrukken.

Ontworpen voor dagelijks gebruik, biedt de bh uitstekende ondersteuning dankzij het gebruik van beugels. Verstelbare bandjes zorgen niet alleen voor een perfecte pasvorm bij het silhouet, maar garanderen ook comfort tijdens het dragen. De band gemaakt van glad microvezel is zacht aanvoelend en aangenaam op de huid, waardoor de bh bijna onzichtbaar is onder kleding.

Met een drie-staps sluiting aanpassing past de Gaia BS 1135 Nike zich aan aan de individuele behoeften van de gebruiker. Gecombineerd met hoogwaardige materialen zoals polyamide en elastaan, voldoet de bh aan de verwachtingen van zelfs de meest veeleisende klanten. Kies dit model en geniet elke dag van een combinatie van klassieke elegantie en moderne stijl!

Gaia
682394

Opis

Tint
paars
Materiaal
Elastan
Katoen
Polyamide
seks
Vrouw
BH-type
zacht
Bandjes
niet-afneembaar
normaal
schaal
zacht
beugels
Ja

Specyficzne kody

ean13
5900402950710
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password