• Nowy
K873 biustonosz-miękki-na-drutach czarny D100 BEVERLY

Gorsenia BEVERLY K873

€ 35,42
Brutto
Ostatnie sztuki w magazynie
Gorsenia
703993
Maat
Kleur

BH K873 - Elegantie en Comfort Gecombineerd

Dompel jezelf onder in een wereld van perfect comfort en uitzonderlijke stijl met de Gorsenia BH K873. Deze zachte beugel BH in het zwart introduceert een nieuwe definitie van lingerie, waarbij elegant design wordt gecombineerd met functionaliteit. De BH heeft delicate kant die subtieme charme toevoegt terwijl het zorgen voor een comfortabele pasvorm.

Het K873 model is ontworpen voor vrouwen die waarde hechten aan comfort terwijl ze er stijlvol uit willen zien. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen past de BH soepel om de silhouet, biedt ondersteuning en benadrukt het decolleté op aantrekkelijke wijze. Verstelbare bandjes en beugels garanderen een perfecte pasvorm, en de zwarte kleur maakt het een veelzijdig element in elke garderobe.

Ongeacht de gelegenheid is de K873 BH een ideale keuze voor dagelijks gebruik en speciale gelegenheden. De elegantie maakt het mogelijk om verschillende stylings te creëren die zeker de aandacht van anderen zullen trekken. Ontdek het comfort en de stijl die de K873 BH biedt - kies hem vandaag en voel je uitzonderlijk op elk moment!

Gorsenia
703993

Opis

Tint
zwart
Materiaal
Elastan
Katoen
Polyamide
seks
Vrouw
BH-type
zacht
Bandjes
niet-afneembaar
normaal
schaal
zacht
beugels
Ja

Specyficzne kody

ean13
5902771385001
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password