Rękawiczki Obsessive Nesari Gloves XS-2XL

Obsessive Nesari Gloves XS-2XL

€ 15,43
Brutto
Ostatnie sztuki w magazynie
Obsessive
619246
Maat
Obsessieve kleur

Obsessive Nesari Handschoenen - Sexy Lingerie Accessoires

Houd je ervan om pittige accenten aan je outfits toe te voegen? Wij presenteren de sexy Nesari handschoenen van het gerenommeerde merk Obsessive, die perfect bij jouw voorkeuren passen. Ze zijn de perfecte aanvulling op avondoutfits en erotische lingerie.

De Nesari handschoenen zijn gemaakt van transparant mesh, wat zorgt voor lichtheid en comfort tijdens het dragen, evenals een spectaculaire uitstraling. De subtiele uitsnede bij de duim en het bovenste gedeelte afgewerkt met een elegante band maken deze handschoenen niet alleen mooi maar ook functioneel - ze kunnen worden bevestigd aan verschillende bandjes, waardoor er een geheel nieuwe dimensie aan wordt toegevoegd.

De materiaalsamenstelling is 85% polyamide en 15% elastaan, wat garant staat voor hoge productkwaliteit en flexibiliteit bij het passen op de huid.

De handschoenen zijn verkrijgbaar in maten van XS tot 2XL en kunnen gedragen worden met elk type lingerie of outfit. Kies voor de kleur zwart om een vleugje mysterie en elegantie aan je outfit toe te voegen.

Obsessive
619246

Opis

Tint
zwart
Materiaal
Elastan
Polyamide
Aantal par
1 paar
seks
Vrouw
Special occasions
Valentijnsdag

Specyficzne kody

ean13
5901688255674
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password