• Nieuw
Pas Obsessive Aliosa Garter Belt S-3XL

Obsessive Aliosa Garter Belt S-3XL

€ 19,58
Inclusief belasting
Laatste items in voorraad
Obsessive
701030
Maat
Obsessieve kleur

Obsessive Aliosa Jarretelgordel - sensuele elegantie in een intense tint rood

Voel de magie van sensualiteit met de Obsessive Aliosa Jarretelgordel, die elegantie en praktisch combineert. Gemaakt van delicaat kant in een sappige rode kleur, trekt deze jarretelgordel de aandacht en wekt verlangen op. Een ideale toevoeging aan elke speciale lingerie-outfit, ontworpen voor vrouwen die hun troeven willen benadrukken.

Obsessive jarretelgordels verleiden niet alleen met hun uiterlijk. Dankzij verstelbare bandjes kun je ze gemakkelijk aanpassen aan je silhouet, waardoor comfort de hele nacht gegarandeerd is. Aan de achterkant vind je een haaksluiting met meerdere niveaus die zorgt voor een perfecte pasvorm en ondersteuning. De gouden details voegen een unieke glans toe aan de hele look, waardoor je je als een echte koningin van de avond voelt.

Zet een stap richting onvergetelijke momenten en trakteer jezelf op een beetje luxe. Obsessive Aliosa Jarretelgordel is een perfecte keuze voor speciale gelegenheden en romantische avonden. Onthoud dat de jarretelgordel geen kousen bevat, maar combineer hem eenvoudig met je favoriete lingerie-accessoires om een complete, verbluffende outfit te creëren.

Obsessive
701030

Datasheet

Tint
rood
Materiaal
Elastan
Polyamide
Staat
Klassiek
seks
Vrouw
Bandjes
niet-afneembaar
normaal
Special occasions
Valentijnsdag

Specifieke referenties

ean13
5901688260234
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password