Peniuar Obsessive Estiqua M-2XL

Obsessive Estiqua M-2XL

€ 76,34
Brutto
Dostępne
Obsessive
482644
Maat
Obsessieve kleur

Maattabel

Obsessive Estiqua Lange Negligé - de charme van avonden in je slaapkamer

Het prachtige, lange negligé van het merk Obsessive is een perfecte keuze voor een vrouw die elegantie en comfort waardeert. Het delicaat doorschijnende materiaal maakt de negligé niet alleen verleidelijk, maar verbergt ook subtiel onvolkomenheden, terwijl het de voordelen van de vrouwelijke silhouet accentueert.

De Estiqua negligé, versierd met polka dots, heeft unieke kanten afwerkingen die een romantisch karakter toevoegen aan het geheel. De 7/8 mouwen zorgen voor een elegante uitstraling en comfortabel dragen.

Het product, dat aan de taille wordt vastgebonden, zorgt voor een aanpasbare pasvorm op het figuur, en het bijgeleverde Estiqua shirt is een perfecte aanvulling op de avondset die door jou is gecreëerd.

Het materiaal, bestaande uit 90% polyamide en 10% elastaan, garandeert hoog comfort en een perfecte pasvorm op het lichaam.

De negligé is verkrijgbaar in het zwart, waardoor het een tijdloos en veelzijdig element is in de garderobe van elke vrouw.

Door te kiezen voor een product van het merk Obsessive, kies je voor kwaliteit en verfijnde stijl die niet alleen jou, maar ook je partner zal verrassen tijdens speciale gelegenheden zoals Valentijnsdag.

Obsessive
482644

Opis

Tint
zwart
Materiaal
Elastan
Polyamide
seks
Vrouw
Special occasions
Valentijnsdag
Sleeve length
3/4 rękaw

Specyficzne kody

ean13
5901688238431
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password