• Nieuw

Biustonosz bardotka Kinga BC-1167 Expert Bra

€ 43,46
Inclusief belasting
Dostępne
Kinga
700392
Maat
Koningskleur

Kinga BC-1167 Expert Beha Bardot Beha

Ontdek elegantie en comfort in de moderne Kinga BC-1167 bardot beha. Gemaakt voor vrouwen die zich zelfverzekerd en stijlvol willen voelen, is deze strapless beha een perfecte keuze voor elke gelegenheid.

Gemaakt van hoogwaardige zijdezachte microvezel, biedt het ongekende gladheid en comfort voor de hele dag. Thermisch gevormde push-up cups tillen de buste op, waardoor een prachtige halslijn ontstaat die perfect je silhouet accentueert. Dankzij de unieke band met siliconen stippen blijft de beha stevig op zijn plaats zitten, waardoor het risico op wegglijden wordt geminimaliseerd.

De verstelbare band met drie haken zorgt voor een perfecte pasvorm, waardoor het een ongelooflijk veelzijdig kledingstuk is. Het minimalistische ontwerp maakt het een ideale keuze voor outfits met blote schouders of diepe decolletés, waardoor het sophistication en elegantie toevoegt aan elke look.

De Kinga BC-1167 bardot beha is verkrijgbaar in beige, wat perfect past bij verschillende ensembles. Kies voor kwaliteit, comfort en stijl - kies een beha die aan je verwachtingen zal voldoen!

Kinga
700392

Datasheet

Tint
Beige
Materiaal
Elastan
Polyamide
Polyester
seks
Vrouw
BH-type
balconette
omhoog duwen
verstijfd
schaal
verstijfd
beugels
Nee

Specifieke referenties

ean13
5903615170760
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password