Gorsenia Ana biustonosz usztywniany - biały MK01

Gorsenia Ana MK01

€ 31,29
Brutto
Dostępne
Gorsenia
60047
Maat
Kleur

Maattabel

Elegante en comfortabele Gorsenia Ana MK01 beugelbeha - perfect voor zogende moeders

Ontworpen met comfort en een mooie uitstraling in gedachten, zal de beugelbeha Gorsenia Ana MK01 een onmisbaar onderdeel worden van de garderobe van elke moeder. Dankzij zorgvuldig geprofileerde beugels die de borsten vormen en gemaakt zijn van delicate microvezelstof, biedt dit lingerie-must-have uitstekende ondersteuning en een onberispelijke uitstraling. Satijnen lint langs de cupnaden en een schattige strik tussen hen voegen subtiliteit en elegantie toe aan het geheel.

De bandjes zijn glad, verstelbaar, op maat gemaakt in breedte voor de behamaat, en hun speciale clipsluiting maakt het gemakkelijk om met één hand de cup los te maken, wat onschatbaar is tijdens het geven van borstvoeding. Het dunne schuim dat wordt gebruikt om de cups te verstevigen is huidvriendelijk - wit aan de buitenkant en katoen aan de binnenkant. Comfortabel dragen wordt ook gegarandeerd door de dubbele rij sluiting met vierstaps omtrekverstelling.

De materiaalsamenstelling is: 90% polyamide, 7% elastaan en 3% polyester, wat flexibiliteit en duurzaamheid van het product garandeert, terwijl het zijn lichtheid en ademend vermogen behoudt.

Gorsenia
60047

Opis

Tint
wit
Materiaal
Elastan
Polyamide
Polyester
seks
Vrouw
BH-type
verstijfd
voor moeders
Bandjes
niet-afneembaar
normaal
schaal
verstijfd
beugels
Ja

Specyficzne kody

ean13
5901477696268
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

Możesz również polubić

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password