K679 brazyliany czarny 3XL RAVENNA

Gorsenia Ravenna K679

€ 16,80
Brutto
Dostępne
Gorsenia
101627
Maat
Kleur

Elegante Braziliaanse RAVENNA in maten van S tot 3XL - Comfort en Stijl

Ontdek de schoonheid en het comfort van het dragen van exclusieve Braziliaanse slipjes RAVENNA in klassiek zwart. Deze unieke Braziliaanse stijl slipjes zijn een perfecte keuze voor vrouwen die zowel elegantie als comfort waarderen. Het model is gewijd aan speciale gelegenheden evenals dagelijks gebruik. De gepresenteerde Braziliaanse slipjes bieden een perfecte combinatie van beige tule aan de onderkant en zwart aan de bovenkant met subtiele kanten inzetstukken die gratie toevoegen.

De achterkant van de slipjes is glad, gemaakt van licht transparante elastische tule, wat comfort gedurende de hele dag garandeert. Een extra voordeel is een fantasierijk genaaid driehoekje van microvezel, dat vrouwelijke vormen benadrukt. De beenopeningen zijn afgewerkt met een dunne elastische band, waardoor ze gemakkelijker aan te passen zijn aan de silhouet en zichtbare lijnen onder kleding voorkomen. De materiaalsamenstelling is een doordachte combinatie van 90% polyamide, 7% elastaan en 3% polyester, wat duurzaamheid en weerstand tegen vervormingen garandeert.

De slipjes zijn verkrijgbaar in maten van S tot 3XL, waardoor ze een ideale keuze zijn voor vrouwen met vollere figuren die hun troeven willen benadrukken terwijl ze een hoog draagcomfort behouden. Ontworpen en gemaakt door het gerenommeerde merk Gorsenia, dat garant staat voor hoge kwaliteit en oog voor detail.

Aarzel niet en bestel deze unieke RAVENNA Braziliaanse slipjes vandaag nog, nu verkrijgbaar tegen een promotieprijs!

Gorsenia
101627

Opis

Tint
zwart
Materiaal
Elastan
Polyamide
Polyester
Staat
Klassiek
Aantal par
1 paar
seks
Vrouw
Soort slipje
Brazilianen
Special occasions
Valentijnsdag

Specyficzne kody

ean13
5902771236013
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password