Gorsenia Paradise K498/1

€ 17,66
Brutto
Dostępne
Gorsenia
397846
Maat
Kleur

Maattabel

Gorsenia Paradise beige Braziliaanse slipjes - de perfecte combinatie van elegantie en comfort

Ontdek de exclusieve Gorsenia Paradise K498/1 beige Braziliaanse slipjes, die uitstekende dekking en uitzonderlijk comfort garanderen. De voorkant is ontworpen met een dubbele laag elastisch tule, versierd met een kanten inzet gevoerd met huidkleurig stabiel tule, wat zorgt voor een elegante uitstraling en zelfvertrouwen. De zijkanten zijn gemaakt van elastisch tule met decoratieve stroken die subtiliteit toevoegen, en de beenopeningen zijn afgewerkt met elastische band voor een perfecte pasvorm.

De achterkant van de slipjes heeft een gladde constructie van comfortabel elastisch tule en een charmante halfronde uitsparing met een decoratieve ring, wat een uniek karakter toevoegt aan het hele ontwerp. Elastische banden bij de taille en beenopeningen zorgen voor een optimale pasvorm en comfort gedurende de hele dag.

De materiaalsamenstelling is een mix van polyamide (90%), elastaan (7%) en polyester (3%), waardoor de lingerie extreem zacht en prettig voor de huid is. De keuze van maten van S tot 2XL stelt elke vrouw in staat om de perfecte pasvorm te vinden.

Gorsenia
397846

Opis

Tint
Beige
Materiaal
Elastan
Polyamide
Polyester
Staat
Klassiek
Aantal par
1 paar
seks
Vrouw
Soort slipje
Brazilianen

Specyficzne kody

ean13
5902771276767
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password