K760 brazyliany czarny 2XL SAANVI

Gorsenia Saanvi K760

€ 21,67
Brutto
Dostępne
Gorsenia
493574
Maat
Kleur

Elegante zwarte SAANVI Braziliaanse slipjes

Ontdek comfort en sensualiteit met de K760 Braziliaanse slipjes van het merk Gorsenia. Deze elegante Braziliaanse stijl slipjes zijn ontworpen met moderne vrouwen in gedachten, die waarde hechten aan comfort en subtiele erotiek. Het model wordt gekenmerkt door een verlaagde taille die de billen benadrukt, en het gebruik van hoogwaardige elastische kant en elastische tule garandeert uitzonderlijk draagcomfort.

Voorinzetten gemaakt van visnet en tule gevoerd met delicaat kant geven de slipjes een elegante uitstraling, terwijl decoratieve stiksels en een verstelbare taille zorgen voor een perfecte pasvorm. De achterkant is even aantrekkelijk, dankzij het elastische kant en tule met een vleugje visnet.

De naden zijn bedekt met satijnen lint, en de beenopeningen zijn afgewerkt met smal elastisch lint. De materiaalsamenstelling is 90% polyamide, 7% elastaan en 3% polyester, wat duurzaamheid en zachtheid bij aanraking garandeert.

Maat 2XL garandeert comfort voor vrouwen met een grotere maat. Aarzel niet, voeg deze slipjes toe aan je garderobe om elke dag speciaal te maken!

Gorsenia
493574

Opis

Tint
zwart
Materiaal
Elastan
Polyamide
Polyester
Staat
Klassiek
Aantal par
1 paar
seks
Vrouw
Soort slipje
Brazilianen
Special occasions
Valentijnsdag

Specyficzne kody

ean13
5902771289200
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password