Figi Gaia GFB 1135 Nike Brazyliany S-2XL

Gaia GFB 1135 Nike majtki brazyliany S-2XL

€ 21,05
Inclusief belasting
Dostępne
Gaia
682429
Maat
Gaia-kleur

Gaia GFB 1135 String - Elegant Lingerie voor Elke Gelegenheid

Ontdek het unieke model van Braziliaanse stijl damesstrings van het merk Gaia, die zeker je hart zullen stelen. Gemaakt van hoogwaardige materialen, bieden ze niet alleen comfort maar ook een aantrekkelijke uitstraling.

Dankzij de delicate bloemenkant brengen deze strings subtiele romantiek in je garderobe. Passend bij de huidige trends, slaan ze de perfecte balans tussen comfort en stijl. Het gebruik van een platte tailleband en glad microvezel maakt ze ongelooflijk zacht om aan te raken en perfect passend bij het lichaam.

De strings zijn voorzien van schattige strikjes die frisheid en lichtheid toevoegen. Ongeacht het seizoen of de gelegenheid, dit model zal perfect werken - zowel voor dagelijks gebruik als speciale momenten.

Door te kiezen voor Gaia GFB 1135 strings, kies je voor elegantie en bewegingsvrijheid, wat essentieel is in het dagelijks gebruik van lingerie. Of je nu je sexy stijl wilt onthullen of gewoon van comfort wilt genieten, deze strings zullen een nieuwe glans aan je garderobe brengen!

Gaia
682429

Datasheet

Tint
paars
Materiaal
Elastan
Katoen
Polyamide
Staat
Klassiek
Aantal par
1 paar
seks
Vrouw
Soort slipje
Brazilianen

Specifieke referenties

ean13
5900402950963
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password