Biustonosz full cup Ava 1939

Biustonosz full cup Ava 1939

€ 35,04
Brutto
Ostatnie sztuki w magazynie
Ava
593313
Maat
Kleur Ava

Elegante en comfortabele padded bh Ava 1939

Laat je verbazen door het comfort en de subtiele schoonheid van de Ava 1939 bh. Dit uitzonderlijke voorstel combineert functionaliteit met een delicaat kanten ontwerp, waardoor elke vrouw elegantie toevoegt. De gevoerde cups benadrukken sensueel de vorm van de buste, terwijl ze dankzij de beugels stabiele ondersteuning bieden.

De cups zijn versierd met kant in een delicaat bloemenmotief en de binnenkant is gevoerd met beige katoen voor comfort. Het elastische tule in de bh-band zorgt voor een nauwsluitende pasvorm zonder te knellen, en de bandjes zijn niet afneembaar en verstelbaar, zodat ze perfect op het lichaam kunnen worden afgesteld.

De Ava 1939 bh wordt ook gekenmerkt door mooie details - decoratieve sieraden tussen de cups en op de bandjes, waardoor het een uniek karakter krijgt.

De samenstelling van het product is een hoogwaardige stof bestaande uit 88% polyamide, 8% katoen en 4% elastaan, wat zorgt voor elasticiteit en duurzaamheid. Kies Ava 1939 en geniet de hele dag van comfort!

Ava
593313

Opis

Materiaal
Katoen
Polyamide
Bandjes
niet-afneembaar
schaal
verstijfd
beugels
Ja

Specyficzne kody

ean13
5902058929737
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password