Biustonosz full cup Ava 2078

Ava 2078 biustonosz full cup

€ 34,44
Inclusief belasting
Laatste items in voorraad
Ava
667921
Maat
Kleur Ava

Volledige Cup Bh Ava 2078 - Delicatesse en Comfort

Maak kennis met een volledige cup bh van het gerenommeerde merk Ava, die schoonheid combineert met comfort. Model 2078 is ontworpen om de natuurlijke vormen van vrouwen te benadrukken en hen de hele dag door comfort te bieden.

De cups, gemaakt van hoogwaardige microvezel, zijn gevoerd met dun schuim, wat zorgt voor optimale ondersteuning en perfecte vormgeving. De bandjes zijn verstelbaar, waardoor de diepte kan worden aangepast en een perfecte pasvorm aan de silhouet kan worden gegeven. Bovendien geeft de kanten afwerking aan de bovenrand het een elegant karakter, terwijl de katoenen voering zorgt voor een zacht en comfortabel gevoel voor de huid.

De zijpanelen, gemaakt van elastische lycra stof, zijn bestand tegen rekken en passen perfect bij het lichaam, zonder de beweging te beperken. Met twee of drie haakjes vastgemaakt, biedt deze bh een driestaps aanpassing, waardoor het een praktische keuze is voor dagelijks gebruik.

De Volledige Cup Bh Ava 2078 is een uitstekende keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar elegante lingerie die niet alleen mooi oogt, maar ook comfort en ondersteuning biedt.

Ava
667921

Datasheet

Tint
Romig
Materiaal
Elastan
Katoen
Polyamide
seks
Vrouw
BH-type
verstijfd
Bandjes
niet-afneembaar
normaal
schaal
verstijfd
beugels
Ja

Specifieke referenties

ean13
5906746910229
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password