Gorsenia Toscana biustonosz usztywniany - beż K156/1

Gorsenia Toscana K156/1

€ 32,73
Brutto
Dostępne
Gorsenia
60560
Maat
Kleur

Maattabel

Gorsenia Toscana K156/1 beugelbeha - comfort en elegantie in elke maat

Een uitzonderlijk comfortabele en elegante beugelbeha van het merk Gorsenia is de perfecte keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar ondersteuning en een mooie uitstraling voor dagelijks gebruik. Comfortabele cups met een klassieke beugelvorm verzamelen de buste perfect naar binnen, waardoor ideale ondersteuning en een aantrekkelijke ronde vorm worden geboden. Het diepe decolleté wordt subtiel geaccentueerd met een strik en decoratieve bedel, wat charme toevoegt aan het geheel.

Dankzij de stretchbestendige zijpanelen gemaakt van lycra-stof en verticale baleinen die extra ondersteuning bieden, garandeert dit model een hoog draagcomfort gedurende de hele dag. De bandjes zijn verstelbaar en afneembaar, waardoor ze zich aanpassen aan de individuele behoeften van de gebruiker. Verschillende bandbreedtes geschikt voor specifieke maten zijn beschikbaar.

Een uitgebreid assortiment maten en de beige kleur maken deze beha een uitstekende keuze voor elk type kleding. De materiaalsamenstelling van 90% polyamide, 7% elastaan, 3% polyester garandeert duurzaamheid en comfort.

Gorsenia
60560

Opis

Tint
Beige
Materiaal
Elastan
Polyamide
Polyester
seks
Vrouw
BH-type
verstijfd
Bandjes
afneembaar
normaal
schaal
verstijfd
beugels
Ja

Specyficzne kody

ean13
5902771104756
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

Możesz również polubić

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password