Biustonosz semi soft Gaia BS 1207 Hannah Maxi Beżowy

Biustonosz semi soft Gaia BS 1207 Hannah Maxi Beżowy

€ 43,68
Inclusief belasting
Laatste items in voorraad
Gaia
663195
Maat
Gaia-kleur

BH semi-zacht Gaia BS 1207 Hannah Maxi - Beige

Sensuele en comfortabele semi-zachte BH Gaia BS 1207 Hannah Maxi in beige ontworpen om de schoonheid en het comfort van het dragen te benadrukken. Het model kenmerkt zich door een semi-zachte constructie die perfecte ondersteuning biedt en de buste accentueert. Het onderste deel van de cups is verstevigd, terwijl het bovenste deel gemaakt is van delicaat kant dat overgaat in een mesh afwerking, wat elegantie en subtiliteit toevoegt.

De combinatie van baleinen versierd met een klein strikje voegt charme en vrouwelijkheid toe, waarbij de fijnheid van het ontwerp wordt benadrukt. De BH tilt niet alleen op, maar laat ook esthetisch de buste zien, waardoor comfort gedurende de hele dag wordt gegarandeerd. De bandjes zijn niet afneembaar, maar verstelbaar in lengte voor een perfecte pasvorm.

De BH-band is uitgerust met zijdelingse, flexibele baleinen die stabiliteit en ondersteuning bieden. De sluiting met twee of drie haken en een driestapsaanpassing zorgt voor een optimale pasvorm bij elke vrouwelijke silhouet. De materiaalsamenstelling is een mix van hoogwaardige stoffen: polyamide, katoen, elastaan, polyester en polyurethaan, wat duurzaamheid en comfortabel gebruik garandeert.

Gaia
663195

Datasheet

Tint
Beige
BH-type
half gewatteerd
beugels
Ja

Specifieke referenties

ean13
5900402911124
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password