Gorsenia Blanca biustonosz półusztywniany - beż K357

Gorsenia Blanca K357

€ 33,55
Brutto
Dostępne
Gorsenia
61203
Maat
Kleur

Maattabel

Elegance and Comfort Every Day: Gorsenia Blanca Semi-Soft Beha - Beige K357

Ontdek de ongeëvenaarde combinatie van stijl en functionaliteit met de exclusieve Gorsenia Blanca beha. Het semi-zachte model, afgewerkt met prachtige elastische kant, zorgt voor een perfecte pasvorm bij de lichaamsvorm. De onderste cups van zacht schuim en katoenen voeringen zorgen voor hoog comfort tijdens het dragen gedurende de hele dag. Het bovenste deel van de cups is bovendien gevoerd met een mesh die voorkomt dat de kant uitrekt, waardoor een optimale hechting aan de buste wordt gegarandeerd.

De vormgeving en ondersteuning van de borsten zijn te danken aan nauwkeurig geprofileerde beugels. Het resultaat? Een perfect gevormd decolleté en een mooie, ronde borstvorm. Voeg daar een kanten basque aan toe en een charmant detail in de vorm van een strik geplaatst in het midden van de brug - kleine elementen die een groot effect van verfijning creëren.

De bandjes zijn verstelbaar maar niet afneembaar, hun breedte wordt gekozen op basis van de behamaat, wat zorgt voor een goede pasvorm. Verticale baleinen aan de zijkanten stabiliseren de lingerie nog meer. De haaksluiting met een driestaps omtrekverstelling maakt een perfecte aanpassing aan de silhouet mogelijk.

De materiaalsamenstelling is een mix van polyamide, elastaan en katoen, wat duurzaamheid en elasticiteit garandeert. De beha is verkrijgbaar in drie klassieke kleuren: ecru, beige en zwart.

Kies comfort en stijl die je schoonheid elke dag verbetert, kies Gorsenia Blanca beha K357.

Gorsenia
61203

Opis

Tint
Beige
Materiaal
Elastan
Katoen
Polyamide
seks
Vrouw
BH-type
half gewatteerd
Bandjes
niet-afneembaar
normaal
schaal
half verstijfd
beugels
Ja

Specyficzne kody

ean13
5902771181580
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

Możesz również polubić

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password