Pas Obsessive Romanesa Garter Belt

Obsessive Romanesa Garter Belt

€ 17,38
Brutto
Ostatnie sztuki w magazynie
Obsessive
85398
Maat
Obsessieve kleur

Maattabel

Obsessive Romanesa Jarretelgordel - een charmant Valentijnsvoorstel

De unieke en verfijnde Obsessive Romanesa Jarretelgordel is de perfecte combinatie van slipjes en een jarretelgordel, waardoor een ongelooflijk kunstwerk van lingerie ontstaat. De zwarte kleur van het product benadrukt elegantie en voegt mysterie toe, terwijl het elastische kant met een bladpatroon zorgt voor comfortabel dragen terwijl je geniet van het ontwerp.

Dit model heeft ook een open kruis, wat pit toevoegt en het sensuele karakter van de lingerie benadrukt. De afneembare kwast aan de achterkant en de verleidelijke sprankeling aan de voorkant zijn elementen die de aandacht trekken en de jarretelgordel niet alleen functioneel maar ook decoratief maken.

De verstelbare jarretelbandjes zorgen voor een perfecte pasvorm en garanderen dat de kousen altijd op hun plaats blijven zitten. De materiaalsamenstelling is 90% polyamide en 10% elastaan, wat wijst op hoge kwaliteit en flexibiliteit van het product, dat zich aanpast aan de lichaamsvorm.

Deze buitengewone jarretelgordel wordt geproduceerd door Obsessive, een merk dat bekend staat om het creëren van sensuele lingerie die vrouwelijke vormen benadrukt en zelfvertrouwen toevoegt. Het model is verkrijgbaar in maten S/M en L/XL.

Wacht niet tot het laatste moment - verwen jezelf of je geliefde met een uniek Valentijnscadeau!

Obsessive
85398

Opis

Tint
zwart
Materiaal
Polyamide
Special occasions
Valentijnsdag

Specyficzne kody

ean13
5901688232866
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password