Gorset Obsessive Serena Love Gotset

Obsessive Serena Love

€ 57,93
Brutto
Ostatnie sztuki w magazynie
Obsessive
516584
Maat
Obsessieve kleur

Maattabel

Elegant Obsessive Serena Love Corset

Voel je uitzonderlijk met het Serena Love corset van Obsessive! Dit elegante corset voor vrouwen is een perfecte combinatie van stijl en comfort. Zachte cups met verborgen beugels benadrukken perfect de buste, behouden een natuurlijke vorm en bieden ondersteuning.

Gemaakt van zacht kant en elastisch mesh, garandeert dit corset niet alleen een geweldige uitstraling maar ook comfort gedurende de hele dag. Verticale baleinen vormen het silhouet, en verstelbare, niet-afneembare jarretelbandjes worden gebruikt om favoriete kousen vast te maken, waardoor een sexy set compleet wordt.

Ontworpen voor elke vrouw - verkrijgbaar in maten van XS/S tot XL/XXL en in verschillende kleuropties, biedt het corset een perfecte pasvorm. De haaksluiting aan de achterkant is discreet en maakt het gemakkelijk om het corset aan en uit te trekken.

Elegante string slipjes zijn inbegrepen om de set compleet te maken. Hoewel kousen niet zijn inbegrepen, is het een geweldige gelegenheid om ze onafhankelijk te kiezen, afhankelijk van stemming en gelegenheid.

Het materiaal bestaande uit 96% polyamide en 4% elastaan (90% polyamide, 10% elastaan) garandeert elasticiteit en duurzaamheid, waardoor het corset lang meegaat.

Obsessive
516584

Opis

Tint
zwart
Materiaal
Elastan
Polyamide
seks
Vrouw
BH-type
zacht
Bandjes
niet-afneembaar
normaal
Soort slipje
String
schaal
zacht
beugels
Ja
Special occasions
Christmas time
Valentijnsdag

Specyficzne kody

ean13
5901688251881
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password