Gorset Obsessive Chic Amoria Corset XS-2XL

Obsessive Chic Amoria Corset XS-2XL

€ 44,09
Brutto
Ostatnie sztuki w magazynie
Obsessive
613631
Maat
Obsessieve kleur

Elegant Obsessive Chic Amoria Corset

Wij presenteren een uitzonderlijk verleidelijk zwart Chic Amoria corset van het gerenommeerde merk Obsessive, dat een perfecte combinatie is van stijl en comfort. Gemaakt van glad microvezel, betovert het met zijn spectaculaire, transparante mesh-inzetstukken die het een uniek karakter geven. De zilveren hanger geplaatst tussen de cups trekt de aandacht en benadrukt het exclusieve ontwerp van het product.

Het corset is uitgerust met baleinen, die de taille prachtig vormen en vrouwelijke troeven benadrukken, terwijl ze zorgen voor een perfecte pasvorm. Afneembare jarretelbandjes stellen u in staat om het product aan te passen aan individuele voorkeuren en uw styling te diversifiëren.

De meerlaagse sluiting op de achterkant zorgt voor een perfecte pasvorm van het corset op het figuur. Kousen zijn niet inbegrepen in de set, wat u de mogelijkheid geeft om uw favoriete stijlen te kiezen en een unieke look te creëren.

De materiaalsamenstelling is 94% polyamide en 6% elastaan, wat zorgt voor draagcomfort en productduurzaamheid. Het is verkrijgbaar in een breed scala aan maten van XS tot 2XL, zodat elke vrouw de perfecte maat voor zichzelf kan vinden.

Obsessive
613631

Opis

Tint
zwart
Materiaal
Elastan
Polyamide
seks
Vrouw
Bandjes
afneembaar
normaal
Soort slipje
String
Special occasions
Valentijnsdag

Specyficzne kody

ean13
5901688255421
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password