AVA BIUSTONOSZ PUSH-UP 2004

AVA BIUSTONOSZ PUSH-UP 2004

€ 26,21
Inclusief belasting
Laatste items in voorraad
Ava
530865
Maat
Kleur Ava

AVA Push-Up Beha 2004

Voel je uitzonderlijk en sexy met de AVA push-up beha 2004 in een prachtige turquoise kleur. Ontworpen voor vrouwen die hun troeven willen benadrukken en zelfvertrouwen willen toevoegen. Deze elegante beha is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat elke vrouw de perfecte pasvorm voor zichzelf zal vinden.

Gemaakt van hoogwaardige materialen - polyamide, katoen en elastaan - garandeert het comfort en een perfecte pasvorm bij de silhouet. De delicate kanten afwerking voegt een sensueel karakter toe, waardoor het een ideale keuze is voor elke gelegenheid. Of het nu voor dagelijks gebruik is of voor speciale gelegenheden - deze beha zal een perfecte aanvulling zijn op je lingeriecollectie.

Dankzij de push-up technologie benadrukt deze beha niet alleen de borsten, maar vormt ook het uiterlijk van het decolleté, waardoor je figuur aantrekkelijke vormen krijgt. Aantrekkelijk uiterlijk en comfort zijn sleutelkenmerken die ervoor zullen zorgen dat de AVA 2004 beha snel je favoriete lingerie stuk wordt.

Ava
530865

Datasheet

Tint
Blauw
Materiaal
Elastan
Katoen
Polyamide
seks
Vrouw
BH-type
omhoog duwen
verstijfd
Bandjes
niet-afneembaar
normaal
schaal
verstijfd
beugels
Ja

Specifieke referenties

ean13
5902058872897
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password