Piżama Betina 1405 kr/r S-XL

Piżama Betina 1405 kr/r S-XL

€ 37,05
Inclusief belasting
Dostępne
Betina
663233
Maat
Kolor Betina

Pyjama's Betina 1405 kr/r S-XL

Ontdek uitzonderlijk comfort en stijl met de pyjama's voor vrouwen van Betina. Model 1405 is een elegante combinatie van praktisch nut en charme, perfect voor slapen en luie ochtenden in het comfort van je eigen huis.

De pyjama's zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit 100% katoen, wat zorgt voor uitstekend comfort en ademend vermogen. Het bovenstuk van de set is een shirt met korte mouwen, perfect voor warmere dagen. De "V"-hals en afwerking rond de halslijn en mouwen voegen subtiele elegantie toe aan de hele look. Het shirt is in een delicate, lichtroze kleur die het vrouwelijke karakter van de pyjama's benadrukt.

Het shirt wordt vergezeld door 7/8 lengte broeken, gemaakt in een trendy geruit patroon. De broeken hebben handige zakken en een elastische tailleband die eventueel kan worden aangepast met een decoratief satijnen lint. Deze broekstijl zorgt niet alleen voor een stijlvolle uitstraling, maar biedt ook volledige bewegingsvrijheid.

De Betina 1405 pyjama's zijn verkrijgbaar in maten van S tot XL, zodat je de perfecte maat voor jouw silhouet kunt kiezen. Dankzij het klassieke maar toch moderne ontwerp zullen deze pyjama's een uitstekende keuze zijn voor elke avond en ochtend.

Betina
663233

Datasheet

Sleeve length
krótki rękaw
Długość spodni
3/4 spodnie

Specifieke referenties

ean13
5904316329037
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password