• Nieuw
Piżama Key LNS 481 dł/r 2XL-3XL

Key LNS 481 dł/r 2XL-3XL

€ 46,44
Inclusief belasting
Dostępne
Key
698633
Maat
Toetskleur

Comfortabele Key LNS 481 Pyjama's - Perfect voor Koelere Nachten

Droom je van comfortabele en stijlvolle pyjama's die je avonden thuis aangenamer maken? Key LNS 481 pyjama's zijn een uitstekende keuze voor vrouwen die comfort en een elegante uitstraling waarderen.

Gemaakt van hoogwaardig geruit katoen, verrassen de pyjama's met hun uiterlijk. Het glanzende garen voegt een uniek karakter toe, waardoor je je zelfs 's nachts speciaal voelt. De lange blouse met lange mouwen is voorzien van een klassieke kraag en knoopsluiting, wat een subtiele charme toevoegt.

De lange broek met een comfortabele elastische band gevoerd met katoen zorgt voor een optimale pasvorm en bewegingsvrijheid. Naast elegantie hebben de pyjama's ook praktische zakken waarin je kleine items kunt opbergen of je handen kunt opwarmen op koelere avonden.

Dit is de perfecte keuze voor ontspanning na een lange dag of rustige nachten onder een deken. Of je nu van plan bent om een avond met een boek door te brengen of droomt van luieren tijdens een lang weekend, Key LNS 481 pyjama's zullen je betrouwbare metgezel zijn.

Key
698633

Datasheet

Tint
Granatowy
Materiaal
Katoen
Patroon
Rooster
seks
Vrouw
Sleeve length
długi rękaw
Długość spodni
długie spodnie

Specifieke referenties

ean13
5904765675969
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password