Komplet Obsessive Neonia Top & Panties

Obsessive Neonia Top & Panties

€ 31,85
Brutto
Dostępne
Obsessive
56963
Maat
Obsessieve kleur

Maattabel

Obsessive Neonia Top & Panties Set

We presenteren een ongelooflijk verleidelijke neonlingerie set, die een uniek voorstel is voor romantische avonden en onvergetelijke momenten samen. De set bevat een top met driehoekige cups, die zijn gemaakt zonder beugels, wat zorgt voor hoog draagcomfort. Er zit een praktische ritssluiting aan de achterkant en verstelbare bandjes zorgen voor een perfecte pasvorm bij het silhouet.

Klassiek ontmoet moderne expressie hier in de vorm van klassieke slipjes, die samen met de top een samenhangend geheel vormen. De set wordt aangevuld met glanzende decoraties tussen de borsten en op de slipjes, wat onmiskenbare charme toevoegt. De set is gemaakt van zacht en elastisch materiaal (90% polyamide, 10% elastaan), wat comfort en een uitstekende pasvorm garandeert bij de lichaamsvormen.

Het product is verkrijgbaar in verschillende kleurvarianten en maten S/M, L/XL, en de fabrikant is het bekende en gewaardeerde merk Obsessive. De set is ook een geweldig cadeau-idee, vooral aanbevolen voor gelegenheden zoals Valentijnsdag.

Obsessive
56963

Opis

Tint
Geel
Materiaal
Elastan
Polyamide
seks
Vrouw
BH-type
zacht
zonder beugel
Bandjes
niet-afneembaar
normaal
Soort slipje
vijgen
schaal
zacht
beugels
Nee

Specyficzne kody

ean13
5901688232323
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password