Komplet Obsessive Editya Figi+Pas

Obsessive Editya Figi+Pas

€ 24,31
Brutto
Dostępne
Obsessive
415650
Maat
Obsessieve kleur

Maattabel

Obsessive Editya Set - Verleidelijk en Comfortabel Elke Dag!

Voel je je graag opvallen en je vormen benadrukken? Kies dan voor de Obsessive Editya set, die zeker de temperatuur in de slaapkamer zal verhogen en dagelijks comfort zal bieden. De set bestaat uit damesondergoed en een jarretelgordel gemaakt van aangenaam kant met een bloemenmotief. De hogere snit vormt het silhouet perfect, en de gladde achterkant onthult de billen, wat het geheel pittiger maakt.

De jarretelgordel is breder en niet-compressief, wat zorgt voor comfortabel dragen gedurende de hele dag. De kousbandjes zijn afneembaar en verstelbaar, zodat je de lengte perfect kunt aanpassen aan je lengte. Let op dat kousen niet zijn inbegrepen in de set - het is een perfecte gelegenheid om een model te kiezen dat bij je voorkeuren past.

De set is gemaakt van 90% polyamide en 10% elastaan, wat elasticiteit en duurzaamheid garandeert. De set is verkrijgbaar in verschillende maten en de universele kleur zwart, dus elke vrouw zal de juiste vinden voor zichzelf.

Aarzel niet - verwen jezelf of je geliefde met een perfect Valentijnsgeschenk! Ontdek je alter ego met de comfortabele en sexy Obsessive Editya set.

Obsessive
415650

Opis

Tint
zwart
Materiaal
Elastan
Polyamide
Staat
Klassiek
Aantal par
1 paar
seks
Vrouw
Bandjes
afneembaar
normaal
Soort slipje
vijgen
Special occasions
Valentijnsdag

Specyficzne kody

ean13
5901688238806
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password