• Nieuw
Zakostki Wola U94.1N4 W94.1N4 Ag+ Wzór 39-47 Wybrane kolory

Zakostki Wola U94.1N4 W94.1N4 Ag+ Wzór 39-47 Wybrane kolory

€ 3,77
Inclusief belasting
Dostępne
Wola
711480
Maat
Kleur Will

Wola U94.1N4 Sport Sokken - Ideaal voor Actieve Individuen

Maak kennis met de Wola U94.1N4 sport sokken, die een uitstekende keuze zijn voor mannen die een actieve levensstijl leiden. Gemaakt van hoogwaardig katoen met een vleugje zilverionen, bieden deze sokken niet alleen comfort maar ook uitstekende bescherming tegen onaangename geuren en oververhitting van de voeten.

Innovatieve elastische vezels zorgen voor een perfecte pasvorm aan de voet, waardoor het risico op schaafwonden tijdens intense fysieke activiteit wordt geëlimineerd. Met platte naden en een niet-knellende boord bieden deze sport sokken een gevoel van vrijheid en comfort gedurende de hele dag.

Het originele ontwerp en de mogelijkheid om uit verschillende kleuren te kiezen maken deze sokken niet alleen functioneel, maar voegen ook stijl toe aan je sportieve outfits. Bovendien verhoogt de versterkte constructie van de hielen en tenen hun duurzaamheid, waardoor ze een ideale keuze zijn voor elke atleet.

De Wola U94.1N4 sport sokken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden aangepast aan individuele behoeften. Met hun eigenschappen en esthetiek zijn ze een onmisbaar element van elke sportgarderobe!

Wola
711480

Datasheet

Tint
Geel
Granatowy
Groente
wit
Materiaal
Elastan
Katoen
Polipropylen
Polyamide
Vinger
Versterkt teengedeelte
Soort sokken
patroon
Aantal par
1 paar
seks
Man
Vrouw
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password