• -10%
Figi Gatta Corrective Bikini Wear 1463S

Gatta Corrective Bikini Wear 1463S

€ 11,75 Zniżka 10%
€ 13,05
Brutto
Dostępne
Gatta
20558
Maat
Kleur

Gatta Corrective Bikini Wear 1463S Hoge Taille Vormgevende Slips

Bent u op zoek naar het perfecte vormgevende ondergoed dat uw rondingen accentueert en maximale comfort biedt? Ontdek de Gatta Corrective Bikini Wear 1463S hoge taille vormgevende slips - uw nieuwe bondgenoot bij het creëren van de perfecte silhouet elke dag!

Deze naadloze slips zijn een ware revolutie op het gebied van lichaamsvorming. Ze zijn ontworpen voor de buik en heupen en zorgen voor een push-up effect voor de billen. Gemaakt van ademende, zachte polyamide stof met toegevoegde elastan, garanderen ze uitzonderlijk comfort gedurende de hele dag, zonder enig gevoel van druk of ongemak.

De duidelijke samenstelling van het product is 97% polyamide, 3% elastan - een synoniem voor duurzaamheid en elasticiteit. Dankzij dit passen de slips zich aan het lichaam aan terwijl ze hun oorspronkelijke vorm behouden.

Wacht niet langer en plaats vandaag nog uw bestelling. Beschikbare maten zijn S, M, L, XL en XXL. Kies uit de kleuren zwart of licht nude om de slips perfect te laten aansluiten bij uw garderobe!

Gatta
20558

Opis

Tint
Beige
zwart
Materiaal
Elastan
Polyamide
Staat
Hoog
Lichaamsdeel
Buik
Zitvlak
heupen
Aantal par
1 paar
seks
Vrouw
Soort slipje
modellering
naadloos
vijgen
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password