Gorsenia Alicante K648

€ 18,91
Brutto
Dostępne
Gorsenia
522725
Maat
Kleur

Elegante Beige Slip K648 Alicante - Comfort en Stijl

Wij presenteren u uiterst comfortabele volle slipjes van het merk Gorsenia. Model K648 Alicante in maten van M tot 4XL is de perfecte keuze voor vrouwen die waarde hechten aan dagelijks comfort. Gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit, zoals microvezel, stabiele tule en elastisch kant, bieden ze maximaal comfort en passen ze perfect bij de lichaamsvorm.

De voorkant van de slipjes is gemaakt van zachte microvezel gecombineerd met delicate tule en stabiel kant, terwijl de zijkanten gemaakt van gladde microvezel een uitstekende pasvorm garanderen. De beenopeningen zijn afgewerkt met een smalle elastische band om te voorkomen dat ze oprollen. De achterkant van de slipjes, volledig gemaakt van microvezel, is ook afgewerkt met een platte vouw en versierd met een driehoek van tule en kant, wat elegantie en subtiliteit toevoegt.

De tailleband van de slipjes is afgewerkt met een bredere elastische band om een perfecte pasvorm te behouden. Een extra voordeel is de combinatie van materialen: 90% polyamide voor duurzaamheid en bestendigheid tegen kreukels, 7% elastaan voor elasticiteit en 3% polyester voor een unieke uitstraling.

Kies voor de beste kwaliteit tegen een betaalbare prijs en voel u elke dag comfortabel en elegant!

Gorsenia
522725

Opis

Tint
Beige
Materiaal
Elastan
Polyamide
Polyester
Staat
Klassiek
Aantal par
1 paar
seks
Vrouw
Soort slipje
vijgen

Specyficzne kody

ean13
5902771300172
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password