Figi Ava 2072 S-3XL

Figi Ava 2072 S-3XL Fluo

€ 16,89
Inclusief belasting
Laatste items in voorraad
Ava
665320
Maat
Kleur Ava

Ava 2072 Slipjes - Elegantie en Comfort in één

Wij presenteren de unieke Ava 2072 dames slipjes, die elegantie harmonieus combineren met comfort. Deze slipjes zijn een waar meesterwerk in de wereld van lingerie, perfect voor elke gelegenheid.

De voorkant is gemaakt van delicaat, transparant gaas versierd met energieke, bloemrijke borduursels. Hierdoor zien ze er niet alleen aantrekkelijk uit, maar ook vrouwelijk en sensueel. Het onderste deel van de slipjes is gemaakt van dubbele microvezel, wat zorgt voor uitzonderlijk comfort en materiaalduurzaamheid.

Het ontwerp van de Ava 2072 slipjes is goed doordacht tot in elk detail. De tailleband is vlak afgewerkt en geaccentueerd met elastisch tape in fluorescerend roze, waardoor ze een uniek karakter krijgen. De achterkant van de slipjes is gemaakt van microvezel en dubbel gaas, wat hun comfort en esthetiek verder verhoogt.

De materiaalsamenstelling bestaat uit 91% polyamide, 5% katoen en 4% elastaan, wat zorgt voor een uitstekende pasvorm en comfort gedurende de hele dag.

Ava 2072 slipjes zijn verkrijgbaar in vele maten van S tot 3XL, zodat elke vrouw het perfecte model voor zichzelf kan vinden. Als je op zoek bent naar lingerie die zowel je silhouet accentueert als maximaal comfort garandeert, zijn Ava 2072 slipjes de beste keuze.

Ava
665320

Specifieke referenties

ean13
5906746906628
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password