Figi Ava 2077 S-3XL

Ava 2077 majtki figi S-3XL

€ 16,89
Inclusief belasting
Dostępne
Ava
675967
Maat
Kleur Ava

Stijlvolle Ava 2077 Slipjes met een Klassieke Snit

Ontdek elegantie en comfort in de uitzonderlijke Ava 2077 slipjes, die perfect klassiek design combineren met moderne lingerie-elementen. Deze slipjes zijn een onmisbare keuze voor iedereen die comfort en sensuele stijl waardeert.

De voorkant van de slipjes is gemaakt van zacht gaas, dat subtiel vrouwelijke vormen accentueert en lichtheid toevoegt aan de algehele uitstraling dankzij het elegante kant. Ondertussen biedt de onderkant van glad microvezel niet alleen comfort, maar ook een perfecte pasvorm bij de silhouet. De delicate tailleband zorgt ervoor dat de slipjes op hun plaats blijven zonder het lichaam te knellen.

De achterkant van microvezel biedt een aangename aanraking, en de dubbele tule beenopeningen voegen nog meer finesse toe aan het geheel. Ava 2077 slipjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, waardoor ze een veelzijdige toevoeging zijn aan elke garderobe.

Niet alleen zien ze er geweldig uit, maar ze vervullen ook perfect hun functie, waardoor ze de hele dag door een gevoel van comfort bieden. Kies voor Ava 2077 slipjes en voel je aantrekkelijk en zelfverzekerd!

Ava
675967

Datasheet

Tint
Roze
natuurlijk
Materiaal
Elastan
Katoen
Polyamide
Staat
Klassiek
Aantal par
1 paar
seks
Vrouw
Soort slipje
vijgen

Specifieke referenties

ean13
5906746909896
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password