Figi Ava 2090 S-3XL

Ava 2090 majtki figi S-3XL

€ 12,81
Inclusief belasting
Dostępne
Ava
680092
Maat
Kleur Ava

Ava 2090 Slipjes S-3XL - Elegantie en Comfort Elke Dag

Bent u op zoek naar de perfecte slipjes die sensualiteit combineren met comfort? Ava 2090 slipjes zijn de perfecte oplossing voor vrouwen die een elegante uitstraling en dagelijks comfort waarderen. Gemaakt van hoogwaardige glanzende stof en delicate mesh, voegen ze een unieke charme en zelfvertrouwen toe aan elke vrouw.

De achterkant van de slipjes is gemaakt van aangename microvezel en dubbele tule mesh, wat zorgt voor uitstekende ventilatie en comfort gedurende de hele dag. Hun moderne ontwerp maakt ze geweldig in elke styling, zowel voor dagelijks gebruik als speciale gelegenheden.

Materiaalsamenstelling: 91% polyamide, 5% katoen, 4% elastaan maakt het product niet alleen elastisch maar ook aangenaam om aan te raken. Met een breed scala aan maten van S tot 3XL zijn deze slipjes geschikt voor verschillende lichaamsvormen, waardoor elke vrouw zich speciaal kan voelen.

Kies Ava 2090 slipjes en zie hoe ze uw lingerie kunnen transformeren! Ze zijn de perfecte combinatie van elegantie en comfort voor dagelijks gebruik.

Ava
680092

Datasheet

Tint
zwart
Materiaal
Elastan
Katoen
Polyamide
Staat
Klassiek
Aantal par
1 paar
seks
Vrouw
Soort slipje
vijgen

Specifieke referenties

ean13
5906746901425
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password