• Nieuw
Figi Ava 2124 S-3XL

Figi Ava 2124 S-3XL

€ 19,97
Inclusief belasting
Laatste items in voorraad
Ava
699751
Maat
Kleur Ava

Ava 2124 Briefs - Elegantie en Comfort voor Elke Dag

Ontdek buitengewoon comfort en unieke stijl met Ava 2124 briefs. Deze damesonderbroeken combineren subtiele elegantie met modern design. Versierd met een opvallend flockpatroon, trekken ze de aandacht en voegen ze zelfvertrouwen toe aan elke vrouw.

De tailleband met elastische band past perfect bij het lichaam en zorgt voor comfort gedurende de hele dag. De dubbele tule achterkant maakt de briefs niet alleen praktisch, maar ook ongelooflijk sexy. Dankzij de zorgvuldige selectie van materialen, die bestaan uit 91% polyamide, met een vleugje katoen en elastaan, bieden de briefs zachtheid en flexibiliteit.

Verkrijgbaar in verschillende maten, van S tot 3XL, passen deze onderbroeken perfect bij elk lichaamsvorm. Kies voor de beige kleur, die prachtig samengaat met verschillende stijlen en patronen.

Ava 2124 briefs zijn een must-have in de garderobe van elke vrouw die comfort wil combineren met elegantie. Perfect voor dagelijks gebruik maar ook voor speciale gelegenheden. Deze uitzonderlijke onderbroeken mogen niet ontbreken in jouw kast!

Ava
699751

Datasheet

Tint
Beige
zwart
Materiaal
Elastan
Katoen
Polyamide
Staat
Klassiek
Aantal par
1 paar
seks
Vrouw
Soort slipje
vijgen

Specifieke referenties

ean13
5906746966547
  Polityka bezpieczeństwa

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności

  Zasady dostawy

Poznaj dostępne metody dostawy

  Zasady zwrotu

Zapoznaj się z regulaminem sklepu

close Koszyk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password